Telefon:019-611 39 00
Mail:info@korebro.se
Adress:Hertig Karls Allé 16 c
703 40 ÖREBRO
Hitta hit:Klicka här

– Vad tycker andra? –

HEVI DAWODY

Magdalena – trafikläraren som tror på dig mer än vad du tror på dig själv. Att ta körkort är ett viktigt steg för alla, oavsett om prioriteringen och värdesättningen är individualiserat. Däremot är nog alla överens om lyckokänslan som uppstår efter att ha blivit meddelad att körkortet är beviljat. Just i den stunden känner du att du kan övervinna allt. Men vägen dit är inte enkel. Det är just vid den fasen, så kallade förberedelsefasen, som alla nybörjare bör ha en som Magdalena vid sin passagerarsida.

Det är svårt att beskriva med ord hur bra Magdalena är. Detta är fullkomligt ärligt utan någon som helst överdrift! Jag blev rekommenderad Magdalena av min syster och jag har aldrig ångrat mitt val. Magdalena prioriterar Dig och vill få dig hela vägen fram till mål lika mycket som du själv vill, om inte mer. Hon lyssnar till vad Du har att säga och tillämpar en upplärningsmetod som är anpassad för dig. Trygghet, tålamod och glädje är bara några få av de fantastiska egenskaperna Magdalena besitter, både som trafiklärare och som person. Utan henne hade vägen blivit krokig och tung.

Jag är evigt tacksam för att Magdalena fick perioden att ta körkort att kännas som en rolig och givande tid. Jag är också tacksam för att Magdalena är personen som efter avslutad tid på trafikskolan minns Dig och dina fina egenskaper.


KARIMA EL

Jag vill bara säga ett stort tack för att jag har tagit körkort som du har räddat mig. Jag minns när ifrån började jag var lite blyg och fick vet av min kompis att du kan lite teckenspråk. När jag gick till trafikskolan och skrev in där. Då träffades jag dig och du var jätte trevligt och glad tjej! Jag fick körlektion med dig och du har blivit duktigt teckenspråk och lätt att förstå dig. Jag har insett att du har kämpat mycket med teckenspråk för att du tycker det är kul att jobba med döva!

Du gör mig alltid glad och pigg, jämfört med innan som jag gick på annat trafikskolan och jag fick bara dålig för att de orka inte lära teckenspråk och orkade inte mer då gav jag upp allt. Du räddade mitt liv, DU ÄR BÄST!!! Du kämpade mycket och du kämpade mycket för mig att få mig mer koncentrera köra och teori. Jag tycker du är den bäst lärare, lätt att förstå dig och du förklara jätte tydligt. Jag rekommenderar er ta henne, Magdalena Seger Berglund! Ni kommer inte ångra er! Jag är jätte nöjd med henne och jag är glad att jag valde det rätt!


MADELENE BARSOM

Magdalena är en person som är väldigt jordnära men även pedagogisk och professionell. Detta är en person som jag starkt kan rekommendera som körlärare då Magdalena tar sig tiden att utbilda en person på bästa möjliga sätt, dvs genom att ge så bra instruktioner som möjligt och ge tydliga svar på eventuella frågor.

Hon såg alltid till att hon hade välplanerade lektioner och gav en alltid bra respons. Med stort engagemang och tålamod fick hon mig att känna mig bekväm bakom ratten och längta till nästa körlektion!

Bästa Magda, tack för att du hjälpte mig att ta mitt körkort!


LOUISE RÖNNBERG

Att just Magdalena blev min körskolelärare var ingen tillfällighet. En kompis till mig hade fått Magda till lärare och rekommenderade henne varmt. En lärare som verkligen vill att eleven ska lyckas och alltid går (kör) den extra milen för att hennes elever verkligen ska förstå vad de gör och känna sig trygga som förare bakom ratten.

När jag väl fick börja köra för Magda kunde jag inte annat än att skriva under på den beskrivningen, hon är den sortens lärare som du alltid kommer minnas i efterhand som en av de bästa du haft.


MARIA BEIGRUND

Magda är den där lilla spralliga tjejen som ofta har lätt till skratt. Hennes humor förgyllde varenda körlektion, men det är inte därför jag väljer att rekommendera henne som lärare.

Hon har en väldigt bred kompetens inom trafik och en stor förståelse till hur man bör tänka som en ansvarsfull förare.

Hon genomförde och planerade varenda lektion så att de blev lärorika men roliga samtidigt, på ett pedagogiskt sätt. Jag talar för mig och alla mina tre syskon, som alla haft Magda, när jag säger att hon har det där lilla extra, intellekt, glädje och kompetens!


ADRIÁN TEJADA

Jag är övertygad över att Magdalena är en av de bästa körskolelärare som finns.

Hon är jätte lätt att prata med och är alltid glad och gillar att skoja till det så att man går ifrån med ett leende och en vilja att bli bättre på bästa möjliga sätt.

En av hennes bästa egenskaper är att hon är sympatisk, så om man gör något fel förklarar hon hur man ska göra och sedan får man testa igen, gör om och gör rätt. En riktig klippa är hon!


ERICA WÄRNBERG

Att ha Magdalena Seger Berglund som trafiklärare var en jätte bra erfarenhet.

Hon lärde mig mycket bra teori och många praktiska råd, men framför allt hjälpte hon mig att känna mig trygg bakom ratten.

ÖPPETTIDER
DagTid

KÖRtider

Mån - Tors08:00 - 16:10
17:00 - 18:30
Fre08:00 - 16:00
Lunch12:40 - 14:00

Kontoret är obemannat

För att säkrast nå mig:
Maila och bestäm en tid med mig.

HÄNDER INOM KORT
Copyright © 2014-2024 KOREBRO.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av KOREBRO.SE, såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av KOREBRO.SE.

Webbutveckling / Webmaster
Tommy Dellmar
crossmenu