Telefon:019-611 39 00
Mail:info@korebro.se
Adress:Hertig Karls Allé 16 c
703 40 ÖREBRO
Hitta hit:Klicka här

– Bil –

Antalet lektioner styrs av kursplanen, den innehåller 15 moment. Att ta körkort tar olika lång tid för olika personer.

Snittet på KÖRebro är 12–16 lektioner för att ta körkort. Ibland blir det mindre än detta, ibland mer. Det beror på att man har olika förkunskaper, olika behov, olika lätt att lära sig och olika möjligheter att kunna öva hemma. Jag kör aldrig mer än du behöver, jag tränar dig tills jag är säker på att du kan de 15 momenten.

Vid din första lektion får du en bedömning om hur mycket du kommer behöva köra för att klara ditt körkort. Du väljer själv hur intensivt du vill köra. Tillsammans med din lärare lägger ni upp en plan så du vet när du får körkortet och hur du bäst når det målet. Vägen till körkortet är lättare och roligare när man har ett mål att se fram emot.

5 saker som påverkar hur många lektioner du behöver. 1= påverkar mest, 5= påverkar minst osv.

1 = Har du lätt eller svårt för dig?
2 = Hur lång tid har du på dig?
3 = Har du handledare?
4 = Hur övar du med din handledare?
5 = Vad har du för förkunskaper?

Jag ser till att du har rätt kunskaper och rätt nivå den dagen du kör upp, vilket ger dig mycket goda chanser att klara dig på första försöket. Sedan är det upp till dig att kunna hålla fokus och göra som du lärt dig. Omprov är dyrt, det är billigare att vara förberedd och klara sig på första försöket.

Boka in körtider så att du har många tider, det är lättare att ta bort en körlektion än att boka fler tider om det blir fullt.

Avbokning av körlektion ska ske senast kl.13:00 vardagen innan. Annars debiteras fullt pris. Avbokning görs via mailen eller till mig personligen på kontoret. Vi tar inte emot avbokningar på helgen.

Nu finns det möjlighet att dela upp betalningen på Körebro genom Resurs Bank.

Volvo V40 diesel
Volvo V40
Volvo V60 diesel
Volvo V60

På KÖRebro använder vi en miljöbilsklassad manuellt växlad Volvo V40 med dieselmotor & en manuellt växlad Volvo V60 med dieselmotor. Båda bilarna tankas med delvis förnyelsebart bränsle.

ÖPPETTIDER
DagTid

KÖRtider

Mån - Tors08:00 - 16:10
17:00 - 18:30
Fre08:00 - 16:00
Lunch12:40 - 14:00

Kontoret är obemannat

För att säkrast nå mig:
Maila och bestäm en tid med mig.

HÄNDER INOM KORT
Copyright © 2014-2024 KOREBRO.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av KOREBRO.SE, såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av KOREBRO.SE.

Webbutveckling / Webmaster
Tommy Dellmar
crossmenu