Telefon:019-611 39 00
Mail:info@korebro.se
Adress:Hertig Karls Allé 16 c
703 40 ÖREBRO
Hitta hit:Klicka här

– Riskutbildning –

Riskettan är en av de två obligatoriska riskutbildningarna. Både Riskettan och Risktvåan måste vara godkända innan det går att göra något av proven vid Trafikverket.

Riskettan
Är en teoretisk del där man lär sig om trötthet, alkohol, droger och riskbeteenden. Riskettan kan bokas in när som helst under utbildningens gång. Det krävs inga förkunskaper utan bara ett aktivt deltagande.

Kursen blir väldigt lärorik och givande ju mer man vågar prata och dela med sig av sina erfarenheter och synsätt. Riskettan sker i KÖRebros lokal, Hertig Karls Allé 16c i Örebro. Kursen är 4 timmar & 15 minuter lång.

Ta med din legitimation, innan kursen börjar måste den visas upp för att vi ska kunna registrera dig. Du måste närvara hela kursen för att bli godkänd.

Vi bjuder på fika!

Risktvåan
Även kallad Halkan, är en praktisk del där man lär sig vad som händer med bilen och människan i halt och besvärligt underlag. Halkan planerar du in med din lärare. Den görs så sent som möjligt i utbildningen för att du ska kunna tillgodogöra dig kunskaperna på bästa sätt.

Den dagen det är dags för Halkan så ses vi på trafikskolan den tiden som står på din tidlapp. Ni blir skjutsade till halkbanan och räkna med att vara borta i ungefär 4,5 timme.

Bilen du kör på Halkbanan är en automat.

Boka tid till Riskutbildningen
Skriv gärna om ni vill vara reserver på någon av de andra kurserna.
Jag kontaktar er då om det blir avbokningar.

Anmälan Riskettan

Anmälan Risktvåan (Halkan)

ÖPPETTIDER
DagTid

KÖRtider

Mån - Tors08:00 - 16:10
17:00 - 18:30
Fre08:00 - 16:00
Lunch12:40 - 14:00

Kontoret är obemannat

För att säkrast nå mig:
Maila och bestäm en tid med mig.

HÄNDER INOM KORT
Copyright © 2014-2024 KOREBRO.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av KOREBRO.SE, såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av KOREBRO.SE.

Webbutveckling / Webmaster
Tommy Dellmar
crossmenu